TSRCadiz-Ilhavo-A Coruña

Siste regatta etappe i Tall Ships Races 2016! Bli med på en av de desidert største happenings dette året - tiden når medseilere fra hele verden gir seg i kast med de store seilskipene og skaper opplevelser og vennskap for hele livet.
20% rabatt på denne turen!

Delfzijl - Antwerpen

Reis med oss fra Seilefestivalen Delfsail til Tall Ships Races i Antwerpen.

Shantytokt Coruña-Dublin

Den 15.-20. august seiler vi fra A Coruña til Dublin i et syngende skip. Dette er en strålende anledning til å være med på en unik opplevelse med en god blanding av spenning, seiling og shanty.

Dublin - Bergen

Vi seiler fra Dublin til Bergen i et syngende skip. Dette er en strålende anledning til å være med på en unik opplevelse med en god blanding av spenning, seiling og shanty.

Skjærgårdstur in Bergen

Skjærgårdsturer i Bergen!

Etter vinteren kommer atter sommer og fjord og sjø lokker. Da er det igjen tid for å nyte vår vakre skjærgård fra dekket til Statsraad Lehmkuhl. Nyt sommerens gode dager med venner, kolleger eller familie samt skipets deilige Reke- og sildebord. Turen den 04.06 er fullt, men erfaringsmessig er det alltid noen last minute billetter, møtt opp på kaien for å få tak i disse.

TSR Lisboa- Cadiz

Andre etappe i Tall Ships Races går fra Lisboa til Cádiz. Også i Lisboa og Cádiz blir det festival og folkefest med aktiviteter for medseilere og mannskap. En fabelaktig opplevelse for alle. Å opplev den portuguisiske og spanske kysten fra dekket til vakre Statsraad Lehmkuhl vil bli en storslagen opplevelse!

Avkjøling på dekk

TSR Antwerpen- Lisboa!

Første regattaetape går fra Antwerpen til Lisboa. Dette blir et variert og spennende tokt. På denne regattaen krysser vi både den engelske kanalen og Biscayabukten.
Bestiller du før 11.02.16 får du 20% rabatt.

Praktisk informasjon

Les mer om hvordan du sover om bord, måltider, hva du skal gjøre og mye mer.

NL 7809_2

Praktisk informasjon

BH CIMG0810

Program

Firmaet Bouvet på seilas med sine ansatte (copyright Bouvet)

Leie skipet?

Visste du at?
Kapteinens loggbok