Pinsetokt til Shetland!

Det årlige Pinsetoktet går også i år til Lerwick på Shetland.Du trenger ingen forkunnskaper, vårt profesjonelle mannskap vil lære deg alt du trenger å vite.

Avkjøling på dekk

TSR Antwerpen- Lisboa!

Første regattaetape går fra Antwerpen til Lisboa. Dette blir et variert og spennende tokt. På denne regattaen krysser vi både den engelske kanalen og Biscayabukten.
Bestiller du før 11.01.16 får du 20% rabatt.

TSR Lisboa- Cadiz

Andre etappe i Tall Ships Races går fra Lisboa til Cádiz. Også i Lisboa og Cádiz blir det festival og folkefest med aktiviteter for medseilere og mannskap. En fabelaktig opplevelse for alle. Å opplev den portuguisiske og spanske kysten fra dekket til vakre Statsraad Lehmkuhl vil bli en storslagen opplevelse!
Bestiller du før 11.01.16 får du 20 % rabatt.

TSR Cadiz - A Coruña

Siste regatta etappe i Tall Ships Races 2016! Bli med på en av de desidert største happenings dette året - tiden når medseilere fra hele verden gir seg i kast med de store seilskipene og skaper opplevelser og vennskap for hele livet.

Bestiller du før 11.01.16 får du 20% rabatt

Shantytokt Coruña-Dublin

Den 15.-20. august seiler vi fra A Coruña til Dublin i et syngende skip. Dette er en strålende anledning til å være med på en unik opplevelse med en god blanding av spenning, seiling og shanty.

Bestiller du før 11.01.16 får du 20% rabatt

Dublin - Bergen

Vi seiler fra Dublin til Bergen i et syngende skip. Dette er en strålende anledning til å være med på en unik opplevelse med en god blanding av spenning, seiling og shanty.

Bestiller du før 11.01.16 får du 20% rabatt.

Praktisk informasjon

Les mer om hvordan du sover om bord, måltider, hva du skal gjøre og mye mer.

Statsraad Lehmkuhl (copyright Norbert Lümmen)

Historikk

BH CIMG0810

Program

Firmaet Bouvet på seilas med sine ansatte (copyright Bouvet)

Leie skipet?

Visste du at?
Opportunities multiply as they are seized.
Statsraaden på Facebook