Tokt til Træna Festival 2018!

Statsraad Lehmkuhl på festivaltokt til Træna! Vi gjentar suksessen fra 2017 og starter Trænafestivalen 2018 i Bergen om bord på et av verdens største og vakreste seilskip. Følg Statsraad Lehmkuhl på tokt langs den fantastiske kysten helt opp til Træna i Nordland. Foto: Johannes Øverland.

Statsraad Lehmkuhl tar deg til Trænafestivalen

Noe av det som gjør Trænafestivalen så spesiell er lokasjonen - en liten øy langt ute i havgapet. Det gir publikum en unik mulighet til å utvide og forsterke festivalopplevelsen til noe mer enn musikk og fest. La reisen til Træna bli en del av opplevelsen! Både størrelsen og historien til skipet er overveldende i seg selv og i kombinasjon med energien blant mannskapet og alt de står for, blir dette en perfekt match med Trænafestivalen!   

Et fire dagers tokt til Træna med Statsraad Lehmkuhl blir en helt uforglemmelig opplevelse! Som deltaker på toktet mot nord får du prøve deg på alle utfordringer et seilas med et av verdens største seilskip kan by på. 22 seil på til sammen 2000 kvm på et 98 meter lange skip med 48 meter høye master. Om bord får du som medseiler/festivaldeltaker gå sjøvakter, stå både til rors og til utkikk og muligheten til å entre opp i riggen og sette seil (riggentring er helt frivillig). Du blir en integrert del av mannskapet! På toktet vil man også få innføring i sjøens egne sjantisanger og bli klar til en grandios ankomst til Træna med høylytt sang fra mastene som en del av festivalprogrammet.  All hands on deck!

Helgeland og Trænas natur: vakker, men ikke bare en kulisse!

Opplevelser forsterkes når alle sanser blir utfordret underveis. Når du fysisk må gjøre en innsats for framdrift, som å heise seil. Når du sammen med dine medseilere får skipet på rett kurs og suser av gårde og du kan se Træna nærme seg. Den unike følelsen av mestring og ikke minst opplevelsen av naturelementene, forsterker ankomsten til Træna. 

Når du legger til kai på Træna og Trænafestivalen etter fire dagers tokt langs norskekysten har du mer med deg i skipssekken enn da du satte foten om bord i det ærverdige skipet i Bergen. Du har kjent vinden i ansiktet og du forstår hvordan havfolket igjennom tidene har klart seg her ute. Du er blitt en del av havfolket!

 «Hey ho lets go!» 

 

VIKTIG INFORMASJON

Under selve festivalen vil skipet brukes til en alternativ festivalcamp med overnatting i hengekøyer og til utvalgte festivalaktiviteter. Tokt, festivalpass og overnatting bestilles hver for seg (disse produktene blir lagt ut på et senere tidspunkt).

Følg med for flere spennende nyheter! 

Avgang Bergen søndag 01. juli kl. 12.00
Ankomst Træna torsdag 05. juli kl. 12.00

Pris NOK 5 570,-

Alle måltider er inkludert.

Reisebetingelser: 

/hjem/statsraad-lehmkuhl/praktisk-informasjon/reisebetingelser/


Ekstra overnatting 
Det er muligheter for å overnatte om bord etter tokt, pris 550 kr per natt inkludert frokost.  Les mer om det her

1. juli 2018

Tokt Bergen- Træna 2018 pris

1. juli 2018 12:005. juli 2018 12:00

Ledig

NOK 5570,-

BH CIMG0810

Program

pakkeliste på seiltokt

Træna

Visste du at?
Kapteinens loggbok