Foto: Søren Stidsholt Nilsen

Ny direktør i Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl

Haakon Steinar Vatle blir ny direktør i «Statsraad Lehmkuhl» Styret i STIFTELSEN SEILSKIPET STATSRAAD LEHMKUHL har ansatt Haakon Steinar Vatle som ny daglig leder med tittel direktør i Stiftelsen. Foto: Søren Stidsholt Nilsen

 

Haakon Steinar Vatle er 40 år gammel, er fra Stord, og har sin utdannelse i psykologi ved Universitetet i Bergen, Faglærer utdanning ved Høgskolen Stord/Haugesund og har tatt en Mastergrad i tradisjonsmusikk ved Høgskolen i Telemark, med «Sjømannsongar og seglskutehistorikk» som emne.

Vatle har opparbeidet seg omfattende kunnskap om driften av seilskip og har inngående kjennskap til seilskipsmiljøet både lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt - bl.a. fra egen flerårig fartstid om bord på Statsraad Lehmkuhl, og som prosjektmedarbeider / prosjektleder i de store Tall Ships Races arrangementer i Bergen 2008 og 2014 og i Stavanger 2011. Han har ellers jobbet med festivaler og festivaldrift siden 2005 herunder leder for Stordfest og Musikkbransjetreffet 100 Dagar.

Vatle er også kjent som leder av det profesjonelle sjantikoret Storm Weather Shanty Choir som ble etablert som et resultat av hans fartstid om bord på Statsraad Lehmkuhl.

-Vi er sikre på at Haakon Steinar Vatle har den rette sammensetning av kunnskap, erfaring, nettverk og ikke minst engasjement, for å møte de utfordringer Statsraad Lehmkuhl har - for å følge opp sitt samfunnsoppdrag og oppnå en bærekraftig drift og finansiering, sier fungerende daglig leder Helge S. Dyrnes og styreleder Bernt Jacob Pettersen.

Haakon Steinar Vatle er i dag ansatt som prosjektleder for Hansadagene 2016 (9. - 12. Juni) i Bergen. Styret i STIFTELSEN SEILSKIPET STATSRAAD LEHMKUHL er bevisst den arrangementskompetansen Vatle innehar og ser verdien og betydningen av at han sikrer gjennomføringen av Hansadagene 2016 på best mulig måte. Vatle vil også være en ressurs for Sykkel-VM 2017 og vil kunne bistå med sin arrangementskompetanse i fremtiden. - Vi mener denne aktiviteten vil kunne styrke stiftelsen, samtidig som hans rolle i stiftelsen vil kunne være positivt for arrangementslivet i byen, sier fungerende daglig leder Helge S. Dyrnes og styreleder Bernt Jacob Pettersen. 

Han tiltrer stillingen som direktør etter nærmere avtale.

 

 

 

NL 7809_2

Praktisk informasjon

BH CIMG0810

Program

Firmaet Bouvet på seilas med sine ansatte (copyright Bouvet)

Leie skipet?

Visste du at?
Kapteinens loggbok