Rustpikking Av Topprekke 2

Statsraad Lehmkuhl verftsopphold/ dokking ved Noryards BMV Laksevåg

STIFTELSEN SEILSKIPET STATSRAAD LEHMKUHL kan med glede informere om at vi har valgt Noryards BMV Laksevåg som samarbeidspartner til å gjennomgå dokking av skipet.

Verftet på Laksevåg har vært en god samarbeidspartner gjennom mange år. Verftet var en sentral aktør i oppgraderingene på Statsraad Lehmkuhl i perioden 1980- 2008. Det er av stor viktighet for oss å ha lokalkompetanse, som kan bidra til å ta vare på vårt flotte skip. Det er også en glede å kunne gi dette oppdraget til et lokalt verft, samt bruke lokale leverandører og støttespillere fra den maritime klyngen i regionen. Arbeid som skal gjøres i dokken er mellomklassing bunnbesiktelse og akseltrekk.Skipet dro til Laksevåg i dag 20.01. og vil være klar til å ta fatt på årets sesong i toppstandard i april.

Vi har et ambisiøst og spennende program for 2016, der Statsraad Lehmkuhl for første gang på mange år inviterer til tokt og regattaseilas i sydlige strøk med blant andre destinasjoner Antwerpen, Lisboa, Cádiz, A Coruña! Vi skal også seile på tokt med 10. klassinger, Folkehøgskoler og ha våre tradisjonelle Skjærgårdsturer.

 

 

STIFTELSEN SEILSKIPET STATSRAAD LEHMKUHL

Haakon Steinar Vatle, Direktør

Kontakt: Haakon Vatle tlf. 975 37 984

Magnus Klepsvik tlf. 900 76 589


NL 7809_2

Praktisk informasjon

BH CIMG0810

Program

Firmaet Bouvet på seilas med sine ansatte (copyright Bouvet)

Leie skipet?

Visste du at?
Kapteinens loggbok