Destinasjoner 2017

I 2017 skal Statsraad Lehmkuhl besøke nye spennende destinasjoner som den fantastiske øyen i Nordnorge Træna under Træna festivalen, vennskapsbyen til Bergen Turku, ferieparadiset i Littauen Klaipeda og sist men ikke minst "the floating garden" Szczcecin i Polen.

Vi har samlet tips og forslag om hvordan man kan komme seg fra eller til havnene under årets Tall Ships Races, som medseilere kan orientere seg etter når de bestiller reise med Statsraad Lehmkuhl til nære og fjerne destinasjoner. Utover dette har vi dessverre ikke mulighet til å være behjelpelig med reisen til og fra havnene og hver medseiler har selv ansvaret for å komme seg til og fra skipet.
Vi har dessverre heller ikke anledning til å sette opp felles reiser for medseilere til noen av havnene. Den nøyaktige kai plasseringen av Statsraad Lehmkuhl mottar vi ofte kun noen få dager før ankomst til havnene dermed har vi ikke mulighet til å henvise til en detaljert kaiplass for Statsraad Lehmkuhl, men vi kommer til å offentliggjøre dette på facebook og hjemmesiden så snart vi har informasjonen. Vi ber om forståelse for dette.

Les mer om de enkelte destinasjoner og tips til reise her 

Shetland

Træna Nordnorge 

Turku Finland 

Klaipeda Littauen

Szczcecin Polen 

Træna

Turku

Klaipeda

Visste du at?
Kapteinens loggbok