sele

Sikkerhet om bord

Vi setter sikkerhet i høysete! Vi stiller strenge krav til våre medarbeidere og forventer at våre kunder også gjør dette. Vi er på tur sammen!

Å kjenne til, og respektere, skipets sikkerhetsregler medfører ingen begrensning for dine opplevelser og utfoldelse om bord. Det gir tvert imot den trygghet som skal til for å delta i de utallige og forskjellige aktivitetene som livet på verdens største seilende 3-mastede bark byr på.

Studer skipets sikkerhetsplan og bli kjent med plasseringen av redningsutstyret om bord. Gjør deg også kjent med hvor brannslukningsapparater og alarmer er plassert i skipet. 

 

KLATRING I RIGG

Alle som blir medisinsk og fysisk klarert vil få muligheten til å klatre i skipets rigg etter å ha gjennomgått en sikkerhetsutsjekk med skipets erfarne vaktleder. De vil gi deg instrukser på hvordan du skal forholde deg til sikkerhetsbestemmelsene og tar deg med på din første og om nødvendige flere turer opp i riggen. Dette er noen av de viktigste sikkerhetsreglene du må følge: 

Du får kun entre riggen når du blir bedt om å gjøre det, eller etter innhentet tillatelse fra vakthavende offiser. Det er strengt forbudt å klatre i riggen dersom du bruker medisin med "varseltrekant". 

Fjern alltid løse gjenstander du måtte ha i lommene før du klatrer i riggen. 

NL 7809_2

Praktisk informasjon

BH CIMG0810

Program

Firmaet Bouvet på seilas med sine ansatte (copyright Bouvet)

Leie skipet?

Visste du at?
Opportunities multiply as they are seized.
Statsraaden på Facebook