7T5A2499

Stipend

Stipend på utvalgte tokter kan søkes av ungdom mellom 15 og 25 år fra Vestlandet eller som holder til på Vestlandet. Viktig at du søker før du bestiller tokt.

 

Alle ungdommer som er fra eller holder til på Vestlandet mellom 15-25 år kan søke om stipend hos Stiftelsen Statsraad Lehmkuhl. Stipendbeløpet er inntil 3500 kroner. Uavhengig av om du reiser med din familie, venner eller aleine, kan du søke om støtte til din reise. Vi ønsker at så mange som mulig får muligheten til å oppleve vårt fantastiske seilskip i aksjon.

En reise med Statsraad Lehmkuhl er spesielt egnet for ungdommer og det er stort læringsutbytte å være med på seiltokt. Man lærer seg å ta ansvar for seg selv og andre, utfordrer seg i trygge rammer gjennom for eksempel riggklatring og ikke minst får man oppleve det fantastiske fellesskapet om bord på et skip. I tillegg får du nye venner fra hele verden. Som alle gode erfaringer er det vanskelig å forklare, men det må oppleves. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med på tokt med Statsraad Lehmkuhl, alt du trenger å vite, lærer du om bord av vårt profesjonelle mannskap.

 Det blir dessverre ikke mulighet for å søke stipend på tokt fra Bergen til Trænafestivalen eller Ski&Sail. Du kan søke stipend fra Træna- Sandnessjøen - Bergen.  

 

FYLL UT SØKNADSSKJEMA HER


Det er enkelt å søke stipend: 

  1. Se gjennom programmet og find deg et tokt du har lyst å være med på. 
  2. FYLL UT SØKNADSSKJEMA
  3. du får tilsendt svar og ordrebekreftelsen hvor du finner betalingsinformasjon.
  4. gled deg til seiltokt med Statsaad Lehmkuhl 

Viktig: 

Du må søke om stipend før du ,melder deg på  toktet. Stipendet blir trukket fra beløpet og du vil få tilsendt en faktura etter behandlet søknad. Stipendet utbetales ikke i ettertid. Ferdig utfylt søknadsskjema sendes til lehmkuhl@lehmkuhl.no eller per post til Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl, Skur 7, Bradbenken 2, 5003 Bergen.

BH CIMG0810

Program

Robert Moorefield , Achibis 470@aol .com

Bilder og video

Firmaet Bouvet på seilas med sine ansatte (copyright Bouvet)

Leie skipet?

Visste du at?
Kapteinens loggbok